Infa Payments

Cum functionează Infa Payments

Cum functionează Infa Payments

Infa Payments este poarta ta de acces catre un grad foarte mare de stabilitate financiara. Totul se petrece in numai cativa pasi, pe care ar trebui s aincepeti sa ii urmati de AZI!

Contactati unul dintre agentii nostri.

Contactati unul dintre agentii nostri.

Agentii nostri Infa Payments sunt specialisti financiari cu ani buni de experienta in finante, contabilitate, intermediere si investitii. Trebuie numai sa contactati un coleg de al nostru, care va vor ajuta sa instalati si sa utilizati Infa Payments. Sfaturile lor va vor ajuta sa navigati cu usurinta in tabloul de bord al aplicatiei inca de la prima utilizare.

Utilizati serviciile Infa Payments.

Utilizati serviciile Infa Payments.

Acum, pentru ca stiti cum functioneaza Infa Payments, este momentul in care veti incepe sa va imbunatatiti situatia financiara. Conectati-va toate conturile si cardurile la aplicatia noastra. In acest mod, veti avea o imagine de ansamblu asupra finantelor personale, a platilor si altor tranzactii.

Incepeti sa economisiti bani.

Incepeti sa economisiti bani.

Utilizati Infa Payments pentru a va programa la plata toate facturile lunare. In acest fel, veti evita toate platile restante, cele ale unor facturi despre care uitati sa le platiti. Apoi, bucurati-va de tranzactiile zilnice si primirea unor sume de bani mai mici sau mai mari, platind cele mai mici taxe din industrie.

Beneficiile utilizarii platformei Infa Payments

Infa Payments este un serviciu financiar conceput de experti economici cu experienta, pentru toti cei care isi doresc control complet asupra banilor detinuti. Platforma noastra are functii usor de utilizat, ce va ofera tranzactii rapide si comisioane mici. Mai presus de toate, este independenta de marile institutii bancare sau corporatii. Iata celelalte avantaje ale platilor Infa Payments:

Conturi individuale

 • Transferati bani catre prieteni si familie, aproape oriunde in lume.
 • Economisiti bani platind unele dintre cele mai mici taxe din industrie pentru fiecare tranzactie desfasurata.
 • Bucurati-va de nenumarate metode puse la dispozitie de platforma noastra pentru a va gestiona banii usor si in siguranta.
 • Conectati-va conturile bancare si cardurile de credit la un singur tablou de bord, usor de utilizat.
 • Primiti plati in contul personal in maximum 48 de ore.
 • Transferati bani catre alti utilizatori Infa Payments fara sa platiti taxe.
 • Primiti bani de la prieteni si familie, din peste 90 de tari.
 • Retrageti bani din contul personal bancar in decurs de trei zile.

Conturi de afaceri

 • Platiti-va angajatii sau colaboratorii rapid si fara riscuri.
 • Trimiteti bani in intreaga lume, platind comisioane mult mai mici fata de cele platite in cazul utilizarii serviciilor bancare clasice.
 • Economisiti bani pentru afacerea detinuta, utilizand diverse instrumente economice.
 • Conectati gratuit celelalte conturi la Infa Payments.
 • Transferati bani gratuit catre si dinspre alte conturi de afaceri Infa Payments.
 • Depuneti bani in contul Infa Payments, pe care ii puteti vedea in decurs de 48 de ore.
 • Trimiteti bani de la Infa Payments in contul bancar in mai putin de 72 de ore.
 • Primiti bani de la clienti din peste 90 de tari.

Infa Payments incearca sa isi ajute clientii sa cheltuiasca mai putin si sa economiseasca mai mult. Oricine ne poate folosi aplicatia, chiar daca ii lipsesc cunostiintele in domeniul it sau financiar. Infa Payments faciliteaza gestionarea mai buna a conturilor bancare si a cardurilor pentru toata lumea. Cel mai important, ofera acces nelimitat si fara riscuri la numeroase oportunitati de a economisi bani.

Cu Infa Payments, nu mai trebuie sa platiti contabili pentru a va gestiona banii. De asemenea, nu trebuie sa platiti brokeri pentru a decide cum si unde sa va investiti banii. In schimb, aplicatia va ofera o mai buna intelegere financiara, lucru care va contribui cu siguranta la deciziile financiare pe care le veti lua in viitor.

In cele din urma, puteti folosi Infa Payments pentru a va imbunatati gradul de succes in afaceri al companiei detinute. Puteti sa va gestionati astfel mai bine capitalul si sa reduceti cheltuielile, folosind  contul de afaceri. In plus, puteti sa va platiti contractorii sau sa primiti bani de la clienti din intreaga lume.