Infa Payments

Despre noi

Bine ati venit la Infa Payments!

Suntem o echipă tânără și entuziasta, alcatuita din experți financiari care caută sa isi ajute toti clientii să economisească bani intr-un mod care sa fie in acelasi timp eficient si inovator. Echipa noastră este formată numai din profesioniști în finanțe, brokeraj, contabilitate și investiții. Împreună, intenționăm să oferim un serviciu financiar ușor de utilizat, la costuri mai mici decât cele oferite de sistemele bancare tradiționale.

Charles Banner

Charles Banner

Fondator și CEO

Charles Banner este un fost expert financiar minune care a lucrat pentru unele dintre cele mai mari corporații bancare din lume. Acesta si-a început cariera de succes la doar 19 ani. Astăzi, își folosește experiența dobandita in cei 17 ani de lucru in domeniul finanțelor și in brokeraj pentru a face din Infa Payments cel mai bun serviciu financiar din lume. „Inca de la o vârstă fragedă am observat că mulți dintre prietenii mei nu aveau cunoștințele financiare necesare pentru a isi obține independența economică. Între timp, mi-am dat seama că multora dintre ei le este aproape imposibil să economisească bani sau să ajunga la un grad mare de prosperitate financiara. Așa că mi-am asumat eu acest lucru in locul lor, incercand să îi ajut atat pe ei, cat si pe toți cei care tânjesc după libertate financiară. Infa Payments mi-a ajutat deja prietenii și familia să-și îmbunătățească gestiunea financiara. Acum, vă poate aduce tuturor stabilitatea financiară pe care toată lumea o merită.

Nancy Bergman

Nancy Bergman

CFO și expert financiar

Nancy s-a alăturat Infa Payments după ce a condus o companie importantă de investiții timp de peste 15 ani. Acum, este nerăbdătoare să facă din Infa Payments aplicatia la care sa apeleze toti cei ce caută libertate financiară. Experiența vasta a acesteia, câștigată cu greu, face ca serviciile noastre să fie competitive și eficiente.

Sebastian Heller

Sebastian Heller

Contabil si Analist financiar

După ce și-a petrecut aproape jumătate din viață pe Wall Street, Sebastian s-a angajat într-una dintre cele mai provocatoare experiente ale carierei sale. Din fericire, experiența dobandita de-a lungul vieții și sfaturile pretioase care le ofera clientilor fac ca Infa Payments să se dezvolte rapid si fara probleme majore.

Mindy Parker

Mindy Parker

Specialist in Relatii cu Clientii

Mindy este legătura dintre birourile noastre și utilizatorii Infa Payments. Ea se asigură că toate solicitările clienților primesc un raspuns rapid si la obiect. De asemenea, se asigură că abordarea noastră față de utilizatori este cât mai prietenoasă și utilă posibil.

Bertrand Monroe

Bertrand Monroe

Analist de date

Bertrand este un analist de date cu o experienta extrem de vasta, muncitor, care se asigură că Infa Payments funcționează eficient în orice moment. El este responsabil pentru actualizarea constantă a bazei de date și a protocoalelor noastre.

Melissa Tierney

Melissa Tierney

Dezvoltator de site-uri web

Melissa este unul dintre cei mai buni dezvoltatori de site-uri web pe care banii îi pot cumpăra. Ea se află în spatele designului modern și intuitiv al site-ului și al aplicației Infa Payments. Datorită abilităților sale de neegalat, utilizatorii pot naviga cu ușurință în aplicatie și se pot angaja rapid în tranzacții.